Het verwijderen van tattoo’s en oude of mislukte permanente make-up wordt in deze salon gedaan met een picosecondlaser. Een krachtig laser met 2 golflengtes.

Zelfs moeilijke inktkleuren zoals blauw en groen en eerder behandelde lastige tatoeages kunnen met minder behandelingen met een kortere hersteltijd worden verwijderd.
PicoSecond staat voor: Pressure Wave-technologie. De PicoSecond maakt gebruik van de nieuwste technologie om inkten en pigment vlekken te verwijderen, namelijk het leveren van ultrakorte picoseconde energie pulsen in de huid.
Deze pulsen zorgen voor een fotomechanische effect, of PressureWave. PressureWave verbrijzelt de inkt en bruine vlekken in kleine, stof-achtige deeltjes die gemakkelijk door het lichaam afgevoerd worden. Dit resulteert in een gavere huid met minder behandelingen en aantasting van de omliggende huid.

Tussen de behandelingen zit 8 weken, dat heeft het lichaam namelijk nodig om de inkt resten af te voeren. De meeste tattoo;s kunnen in 8 tot 10 behandelingen worden verwijderen.
Maar dit ligt aan de diepte, de kleuren, de kleurstoffen en de leeftijd van de tattoo.

Tattoo’s gezet voor 2011 bevatten nog wel een Ozo- en PAK’s kleurstoffen. Ook deze zijn moeilijker te verwijderen.

U kunt een afspraak maken voor in informatiegespek met een prijsopgave zodat duidelijk is wat u van deze behandelingen kunt verwachten. Ook krijgt u het Laser ID boekje waar alle informatie nog eens instaat en waar uw voortgang in wordt bijgehouden.

Prijslijst verwijderen tattoo’s en PMU