Ook de mannenhuid heeft zorg nodig.

De mannenhuid is 15- tot 20% dikker en bevat meer collageen, waardoor de mannenhuid pas vanaf 35 jaar rimpels begint te vertonen. Maar dan gaat het vaak ook snel. Dit komt voornamelijk omdat mannen minder geneigd zijn beschermende en voedende producten te gebruiken. Maar voor mannen is het belangrijk de huid goed te verzorgen omdat deze in balans moet blijven. Deze balans kan verstoord worden door scheren, vuil, stof, levensstijl, stress, slaaptekort enz.

Omdat de huid van mannen anders is, ziet ook de huidverzorging er anders uit. Mannen moeten andere producten gebruiken, zodat het vochtgehalte, talggehalte en de PH-waarde in balans kunnen blijven. Voor mannen wordt meestal een wash-gel gebruikt omdat dit praktisch en snel is, maar dan wel de juiste face wash. Verder bescherming en hydratatie.

De Jumères lijn uit mijn praktijk is speciaal gericht op deze mannenhuid. Deze bestaat uit een een face-wash, dag-en nachtcreme, baard pomade, aftershave-gel en douchegel- en shampoo.

Ook de Gentlemen Treatment, de gezichtsbehandeling voor mannen ziet er anders uit dan voor dames. Er wordt gebruik gemaakt van Jumères producten, de huid wordt diep gereinigd, gevoed en gehydrateerd. Natuurlijk met gezichts-en schoudermassage.

Aangeraden wordt om 1 x per 6 tot 10 weken te komen voor een behandeling bij Praktijk voor huidverzorging Thilda Valstar in Veenendaal.
Ook is dit een hele leuke behandeling om cadeau te doen. Hiervoor kun je een cadeaubon bestellen http://www.webshopthilda.nl die dan leuk voor je wordt ingepakt.