Soms worden apparaten te oud. Ook al was mijn IPL 8 jaar geleden nog één van de beste, nu zijn goede apparaten voor het reduceren van haargroei beter. Meer kennis over de golflengtes heeft aangetoond dat een combinatie van 3 golflengtes betere resultaten geven. Ook zijn de koppen nu ice gekoeld waardoor de behandeling ook minder pijnlijk is.

Daarom heb ik nu een nieuw apparaat waarmee ik overbeharing aanpak.

De Triple Wave is een van de meest geavanceerde laserdiode machines in zijn klasse. Waar de de meeste wat oudere laserapparaten voor ontharing enkel op 808 mm werken, werkt de Triple Wave maar liefst op 3 golflengtes (755nm/808nm/1064nm) Hiermee is dit hypermoderne apparaat extra effectief voor vrijwel alle te behandelen huid – en haartypen. Dit doet het snel en nagenoeg pijnloos met de gekoelde icekop.

Eos-Ice is een geavanceerde koeltechnologie die de huid tijdens de behandeling langer koelt. De koude saffiertip minimaliseert het heet aanvoelen op het huidoppervlak. Met name het wegnemen van warmte in de dermis waar de haarzakjes worden behandeld. Dit verhoogt het comfort van de patiënt, waardoor behandelingen aangenamer worden dan ooit tevoren. De Triple Wave is extra effectief bij zeer licht gekleurde haren en de stuggere zeer donkere haren.

De Eos-Ice technologie van Safesun is gevalideerd in tal van klinische studies en medische artikelen.

Prijslijst IPL behandelingen