De Triple Wave is een van de meest geavanceerde laserdiode machines in zijn klasse. Waar de de meeste wat oudere laserapparaten voor ontharing enkel op 808 mm werken, werkt de Triple Wave maar liefst op 3 golflengtes (755nm/808nm/1064nm) Hiermee is dit hypermoderne apparaat extra effectief voor vrijwel alle te behandelen huid – en haartypen. Dit doet het snel en nagenoeg pijnloos met de gekoelde icekop.

Eos-Ice is een geavanceerde koeltechnologie die de huid tijdens de behandeling langer koelt. De koude saffiertip minimaliseert het heet aanvoelen op het huidoppervlak. Met name het wegnemen van warmte in de dermis waar de haarzakjes worden behandeld. Dit verhoogt het comfort van de patiënt, waardoor behandelingen aangenamer worden dan ooit tevoren. De Triple Wave is extra effectief bij zeer licht gekleurde haren en de stuggere zeer donkere haren.

De Eos-Ice technologie van Safesun is gevalideerd in tal van klinische studies en medische artikelen.

MegaPeel Platinum MicroDermaBrasie apparaat
Deze krachtige MicroDemaBrasie gebruik ik vaak. Het is de manier om dode huidcellen te verwijderen en het gezicht op te frissen. Doet wonderen voor de doorbloeding.
Zet ik het apparaat op een huidverbeteringsprogramma dan wordt er letterlijk een huidlaag af “gezandstraald” maar dan met fijne kristallen. Dit doe ik vaak bij (acné) littekenweefsel en fijne lijntjes. Daarna verwen ik de huid met ampullen of serums omdat deze weer erg goed
worden opgenomen door de huid. Deze hoeven namelijk niet meer door de dode huidlaag heen.
Perfect Liner Permanente Make apparaat
De Perfect Liner voor het aanbrengen van Permanente Make-up van eyeliners en wenkbrauwen.
In de salon worden haistrokes, ombre en gevulde wenkbrauwen gemaakt.
Bij boven eyeliner is er verschil tussen de basislijn en de brede lijn met of zonder vleugeltje.
PicoSecond Laser
Voor het doeltreffend verwijderen van pigmentvlekken, of het nu zwangerschap vlekken, ouderdomsvlekken of zonneschade is.
Ook zeer geschikt voor bloedvatafwijkingen zoals couperose, spinnetjes, besenreiser en schimmelnagels.
Carbon Laser behandelingen voor huidverbetering, littekens verminderen en acne bestrijden.
Tatoeages en mislukte permanente make-up verwijderen. 
HIFU 7D en RF
Het apparaat geeft zeer geconcentreerde ultrasone energie af die diep in de huid wordt afgegeven, waardoor een zeer nauwkeurige thermische coagulatie ontstaat die de SMAS-laag bereikt. Door kleine afzettingen van gefocuste ultrasone energie af te geven, wordt een specifieke locatie in korte tijd precies opgewarmd. Je huid reageert op deze energie door het diepe dermale weefsel te stimuleren om nieuwe compacte collageenvezels te produceren. Dit leidt op zijn beurt tot een geleidelijke verstrakking en verbetering van de elasticiteit en stevigheid van uw huid. Naarmate de huid strakker wordt, worden rimpels en lijntjes minder zichtbaar. De textuur van de huid wordt verbeterd omdat deze glad, glanzend en stevig wordt.

De CO2 Skin Laser

Deze laserbehandeling is een intensieve en effectieve behandeling om rimpels te verminderen. We stimuleren hiermee je huid om nieuw collageen aan te maken. Rimpels en fijne lijntjes worden op deze manier van binnenuit opgevuld. Zo gaat je huid er jonger uitzien dan voorheen. Met de laser worden er duizenden kleine gaatjes in de huid geschoten. In de maanden daarna repareert je huid met collageen waardoor de huid strakker en steviger wordt dat dat ze was.
Deze techniek wordt gebruikt tegen rimpeltjes, littekens en pigmentvlekken.

Bio Light Licht Therapie Lamp
Met deze Koud laser worden processen in de huid geactiveerd of verminderd. Verschillende licht frequenties zorgen voor vermindering van pigment, afname van oppervlakkige rimpels, verbetering  van de doorbloeding, activering van collageen en elastine. Wat ook fantastisch werkt de ontsteking verminderende  werking van het blauw licht. Dit wordt veel ingezet bij roodheid en acné.
Nova Blend I3 elektrisch ontharen apparaat
Elektrisch ontharen is een oude maar nog altijd belangrijke behandeling voor het verwijderen van ongewenst haar.
Grijze, witte en rode haren kunnen niet door IPL of laser behandeld worden. Wel met de blend of thermolyse methode.
Met een dun naaldje wordt langs de haar naar de haarwortel gegaan, daar wordt met puntje van de naald de voedingsbodem van de  haar verbrand. Zonder voedingsbodem kan geen haartje groeien.