HOE WERKT HET

Het Purebeau Fibroblast handstuk produceert een kleine plasmaflits die van punt naar huid springt in een micromillimetre-formaat punt. Dit oppervlakkige punt minimaliseert de huid in de directe omgeving – wat de overtollige huid vermindert, waardoor de huid strakker wordt. Een reeks kleine stippen zijn strategisch geplaatst om het gewenste resultaat voor de overtollige huid te bereiken.

In tegenstelling tot conventionele chirurgie kan het gebied niet te veel worden opgetild, omdat alleen overtollige natuurlijke huid minimaal en invasief wordt verminderd. Het 1:1 resultaat is direct zichtbaar tijdens de behandeling en blijft lang na genezing waarbij het betreffende huidgebied duidelijk en zichtbaar wordt aangespannen. Fibroblast maakt gebruik van geavanceerde technologieën, die een snelle en comfortabele behandeling van patiënten mogelijk maken.

Fibroblast wordt over het hele lichaam toegepast. Belangrijk is dat u goed naar de instructie luistert en rekening houdt met een hersteltijd van 1 week. U krijgt een crème mee om te huid te herstellen. Het eind resultaat is pas na een aantal maanden duidelijk. De huid heeft tijd nodig om herstellen, niet alleen van buiten, maar vooral van binnen.

 

Prijslijst Fibroblasten