In de salon zijn diverse methodes van huidverbetering door middel van Peelingen

 

Kruidenpeeling     https://www.greenpeel.nl/

De GREEN PEEL™

Bij deze methode volgens de werkwijze van Dr. Schrammek draait het om een natuurlijk ontwikkelde, op planten gebaseerde methode voor het verkrijgen van een nieuwe huid. Dit alles reeds met 50 jaar wereldwijd succes!

Wat doet een Green Peel en hoe werkt het.
Green peel werkt met sterke kruiden, hiernaast zie je wat erin zit.
Dit gebeurt er in de huid:

 • Sterkte doorbloeding voor aanvoer van zuurstof en voedingstoffen en afvoer van afvalstoffen
 • Loskomen van huidlagen waardoor stimulatie van nieuwe jong cellen die beter vocht en voeding vast kunnen houden
 • Nieuwe gezonde huid betekend ook mooier huid reliëf, mooiere kleur, minder huidplooitjes en frisse uitstraling
 • Verstopte talg, mee-eter en gestekorrels komen los, oud littekenweefsel wordt minder
 • De huid staat open voor verzorging omdat deze makkelijk door de huid worden opgenomen

GREEN PEEL® Fresh Up

De frisheid kick. Zonder peeling effect.

Bij deze methode, is er ook geen peeling effect. In plaats daarvan, wordt de huid gestimuleerd en verfrist met natuurlijke kruiden. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd, poriën openen en de huid is nu in staat om de ingrediënten van de volgende huidverzorging optimaal te absorberen. De huidskleur ziet er klaarder en frisser uit. GREEN PEEL® Fresh Up vitaliseert de cellen en jouw huid straalt met een nieuwe frisheid. Dat is de reden waarom deze behandeling de ideale oplossing is voor de vermoeide huid, een huid met gebrek aan frisheid en dient als een effectieve bescherming tegen veroudering en elasticiteitsverlies- zelfs als de huid nog geen tekenen van veroudering vertoont.

GREEN PEEL® Energy

De vitaliteits- en regeneratiekick zonder peeling effect.

Deze behandeling met natuurlijke kruiden voorziet de huid zichtbaar van energie. Het stimuleert de bloedcirculatie en het metabolisme wat leidt tot een natuurlijke verbetering van de huidtextuur zonder enig peeling effect. GREEN PEEL® Energy voorziet jouw huid van de natuurlijke energie die ze nodig heeft om de cellen te vernieuwen. Het helpt om leeftijd gerelateerde huidaandoeningen te verminderen alsook onzuiverheden, littekens en pigmentstoringen te verminderen. De behandeling verbetert zichtbaar de huidteint en harmoniseert de huidoppervlakte. Het werkt ideaal in een intensieve behandelingskuur meerdere keren per jaar.

GREEN PEEL® Classic

Bij de GreenPeel Classic hoort deze 4-delige nazorgset.

Regeneratie en vernieuwing met peeling effect.

Dit is de “classic” onder de GREEN PEEL® peeling behandelingen. Na een grondige huidanalyse wordt het kruidenpeelingmengsel intensief gemasseerd op de huid. De bloedcirculatie verhoogt, de toevoer van zuurstof en voeding verbetert en de huidvernieuwing wordt gestimuleerd. Dit effect neemt na twee tot vijf dagen af, afhankelijk van de textuur van de huid met een sterker of minder sterk peeling proces van de huid. Gedurende deze periode dient de huid thuis verder behandeld te worden met speciale Dr. Schrammek producten. Om de GREEN PEEL® kruidenbehandeling af te ronden, voert de schoonheidsspecialiste een “beauty finish” behandeling uit na 5 dagen en voedt de nu heel ontvankelijke huid met waardevolle ingrediënten.

Het succes van de originele GREEN PEEL® kruidenbehandeling spreekt voor zich. Het is de oplossing voor diverse huidproblemen in het gezicht en op het lichaam.

Dit bevat:

 • Grote poriën, seborrheic huid
 • Onzuivere huid, talg cysten
 • Littekens
 • Huid gevoelig aan vroegtijdige vorming van rimpels met verzakkende gezichtscontouren
 • Zon-beschadigde huid
 • Anti-aging profylaxe
 • Sommige vormen van hyperpigmentatie
 • Striemen
 • Verslapping van de huid op het lichaam (buikwand, bovenarmen, dijen)

Prijslijst Peelingen

 

Micro-derma-brasie

In de salon is een krachtig MicroDermaBrasie apparaat.

Door middel van een speciale vacuum techniek worden steriele microkristallen over de huid “gespoten”. Deze microkristallen raken de huid waarbij oude en dode huidcellen loskomen en met de microkristallen afgevoerd worden. U kunt het pricipe vergelijken met zandstralen, maar dan op microscopisch klein niveau. Het grote voordeel van micro-dermabrasie is, dat het veel intensiever is dan een scrub en veel veiliger is dan een chemische of kruidenpeeling. Door het regeneratievermogen van de huid gaat deze zichzelf herstellen met nieuwe en jonge cellen. Het eerste resultaat is al zichtbaar na één behandeling. Het resultaat na een kuur is ongekend. Herstel periode is 5 dagen.

Micro-dermabrasie kent vele toepassingen. We zetten alle toepassingen voor u op een rijtje.

– (acne) littekenbehandeling

– Huidverjonging

– Anti-rimpelbehandeling

– Huidverfrissing (rokershuid en doffe huid)

– Pigment- en ouderdomsvlekken

– Snij- en brandwondlittekens

– Verminderen acne

De behandeling

Afhankelijk van het soort behandeling start micro-dermabrasie in kuurverband met 1 x in de 3 weken een behandeling tot het gewenste resultaat is bereikt. Daarna is een behandeling om de 4 tot 6 weken voldoende om het behaalde resultaat te behouden. U voelt dat de kristallen over de huid gaan, maar in de regel wordt dit niet als pijnlijk ervaren.

Prijslijsten