Afkomst

GLANCE Henna is afkomstig uit Brazilië waar de lijn met henna producten tot 1 van de populairste salonbehandelingen hoort. In Brazilië wordt nauwelijks gewone verf gebruikt voor het kleuren van de wenkbrauwen, alleen henna.

Uniek

GLANCE wenkbrauw henna is een prachtige salonbehandeling met mooie en langdurige resultaten. De tint houdt (afhankelijk van het huidtype en de aftercare)  tot 2 weken op de huid en tot ca 6 weken op de haartjes.

In de salon hebben we de kleuren donderblond, lichtblond, lichtbruin en middenbruin. Deze  kleuren zijn voor de Nederlandse vrouw vaak zeer geschikt en voegen daarom een enorme waarde toe aan mogelijkheden. Daarnaast is de inwerktijd van de tinten slechts 7 minuten tegenover 20 minuten bij andere producten. Dat beïnvloedt niet alleen de behandelingstijd en prijs, het is ook prettiger voor de iets dunnere blanke huid waarmee we in Europa veel te maken hebben. De structuur van het henna poeder is zeer fijn waardoor nauwkeurig werken vergemakkelijkt wordt.

Prijzen

De prijs voor een GLANCE henna behandeling ligt € 22,50 en de behandelingstijd is ca 20 minuten. De combinatie Henna verven en epileren is € 30,00