pmuPermanente make-up

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uit zien.  Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen, Permanente make-up wel.  Bij permanente make-up worden eyeliners of wenkbrauwen permanent aangebracht doormiddel van een tattoeage techniek. Pigment wordt doormiddel van een naaldje in de huid gebracht. Omdat dit in een hogere huidlaag gebeurd dan bij echte tattoeages groeit de permanente make-up er in de loop van een aantal jaren weer uit.

Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als u ’s morgens uit bed stapt, of u loopt door weer en wind en zelfs als u tijdens een romantische film een traantje wegpinkt. Uw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats. ’s Morgens, ’s middags en ’s avonds altijd een verzorgde uitstraling. Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’ want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend, Doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaart u zich dagelijks veel tijd.

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Na een informatiegesprek wordt samen overlegt welke vorm en kleur gewenst is. Bij bijvoorbeeld de wenkbrauwenwordt eerst met een potloodje je juiste vorm opgetekend.  Als wij samen hierover tevreden zijn wordt de huid verdoofd met Emla creme. Hierna kan de behandeling beginnen.  Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht.  De behandeling duurt ongeveer een uur.

Daarna wordt doorgesproken hoe u de huid het beste kunt behandelen in de week die daarop volgt. De huid dient droog en schoon te blijven en de eerst drie dagen behandeld met een vaselinecreme die er voor zorgt dat de huid snel en probleemloos heelt.

Na 6 weken komt u terug voor een controle. Hierbij wordt gekeken of pigment naar wens is en eventueel wordt er nog wat bijgewerkt. Deze behandeling is bij de prijs inbegrepen.

Uiteraard is de praktijk in het bezit van een vergunning van de GGD om PMU te mogen zetten. Dit kunt u vinden op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl

oude permanente make-up

na het opfrissen van de eyeliner