In de salon zijn diverse methodes van huidverbetering door middel van het dunner maken van de huid.

Hier staan ze allemaal beschreven:

  • Kruidenpeel
  • Chemische peel
  • TCA peel
  • Micro Dermabrasie

Kruidenpeeling

De GREEN PEEL™

Bij deze methode volgens de werkwijze van Dr. Schrammek draait het om een natuurlijk ontwikkelde, op planten gebaseerde methode voor het verkrijgen van een nieuwe huid. Dit alles reeds met 50 jaar wereldwijd succes!

Bijzonder succes wordt bereikt bij:
-Acne
-Verouderde huid
-Huidonzuiverheden, onreine huid
-Slechte doorbloeding, vermoeide huid
-Rimpels
-Gevoelige huid (soft touch), (bij rosacea ook zeer geschikt)
-Verjonging en regenereren van de huid.

Gedurende de speciale drukmassage met de GREEN PEEL™ wordt de doorbloeding sterk gestimuleerd, waardoor collagene en elastine vezels worden aangemaakt en zo een zichtbare regeneratie van de huid ontstaat en tevens de spankracht verbetert.
Deze huidlaag wordt zo gedwongen een nieuwe cellenlaag aan te maken.

In tegenstelling tot andere methodes bevat GREEN PEEL™ absoluut geen chemisch schadelijke stoffen of synthetische slijp-middelen. De kruiden veroorzaken geen brandende of tranende reactie bij contact met de ogen.

Na de behandeling zal uw huid enigszins rood zijn en u voelt een lichte tinteling zoals bij een lichte zonnebrand. Na ongeveer 3 à 4 dagen laat de oude huid los en ontstaat er een vervelling. Op ongeveer de vijfde dag volgt er een nabehandeling in ons instituut. De nu zeer goed opneembare huid wordt behandeld met waardevolle werkstoffen. De huid is niet meer rood en ziet er al mooi uit.

Na de behandeling is een goede beschermingsfactor voor ongeveer 6 weken zeer belangrijk. Intensief zonnen of bruinen met onder de zonnebank mag u de volgende 6 weken absoluut niet. De behandeling GREEN PEEL™ van Dr. Schrammek wordt alleen gegeven door speciaal opgeleide schoonheidsspecialisten.
Om de peeling te ondersteunen is het raadzaam veel water te drinken. De afvalstoffen worden dan sneller afgevoerd. Herstel periode is 7 dagen.

Chemische peeling:

Image Peelings zijn zeer krachtige peelings die in de diepere huidlagen hun werk verrichten en een structurele verbetering bewerkstelligen. De producten bevatten de hoogst mogelijke concentratie aan farmaceutische ingrediënten, deze zorgen voor maximale resultaten. De Image peelings worden over het algemeen in een kuur van 6 x  uitgevoerd om een bepaald huidprobleem aan te pakken, maar kan ook zeker eenmalig om je huid even een boost te geven. Een Image peeling kan zeer gericht op specifieke huiden worden ingezet en vormt daardoor een mooie aanvulling op bestaande behandelingen die wij in onze salon uitvoeren.

In onze salon kunt u terecht voor een van onderstaande Image Peelings.

The Signature Face Lit – 4 Layer Lift
30% Vitamine C / Enzyme Solution
Met deze revolutionaire 4-layer facelift ziet u al na 1 behandeling een verbluffend resultaat. De hoge dosis vitamine C, Glycolzuur 30% en zachte maar krachtige enzymen versnellen de celvernieuwing en  verfrissen, verstevigen en lichten de huid op. Zeer geschikt voor: Rosacea/Couperose, zwangere vrouwen, droge gedéhydrateerde huid, rokers huid, grauwe en vermoeide huid. Herstel periode is 3 dagen.

OrMedic Lift
15% Papaya / Peptide Peel
De Organic Fruit Enzyme Peel geeft passie terug aan uw huid. Een behandeling op basis van organische ingrediënten met medische resultaten. De Passion Peel bevat natuurlijke fruitenzymen en pulp van passievruchten (papaya, ananas en pompoen) die de dode huidcellen verwijderen en schade aan de huid herstellen zonder chemische zuren. De tint van uw huid wordt aanzienlijk beter en de huid krijgt een mooiere textuur en beter hydratatie. Peptide Peel is geschikt voor: huid uit balans, zwangere vrouwen, rokers huid, gedéhydrateerde huid, gevoelige huid, reizigers, verouderde huid. Herstel periode is 3 dagen.

Wrinkle Lift Level 1
40% Glycolzuur Solution
Deze behandeling met glycolzuur en retinol (vitamine A) verwijdert de dode huidcellen en maakt de huid strakker en gezonder. De fijne lijntjes verdwijnen heel duidelijk. Deze Image peeling is erg mild maar kan een tinteling geven. De glycolzuur dringt erg snel de dieper gelegen lagen van de huid in vanwege zijn kleine 2 carbon-moleculaire structuur. Na 24-48 uur kan de huid licht ontvellen. Hierdoor vindt regenaratie van nieuwe cellen en vermeerdering van de collageenproductie plaats, om zo een jongere, gezondere huid te verkrijgen met minder rimpels. Zeer geschikt voor alle fases van veroudering en pigmentstoornissen. Herstel periode is 5 dagen.

Wrinkle Lift Level 2
40% Glycolzuur / Retinol Solution versterkt met 25% Retinol en 25% Kojic Enhancer
Deze level 2 behandeling is uitsluitend bedoeld voor klanten die al behandeld zijn met een serie van 6 Wrinkle liftbehandeling niveau 1. Een uitstekende peeling voor ernstige verouderings en matige pigmentstoornissen. Herstel periode is 7 dagen.

Lightening Lift level 1
50%Lactic / Kojiczuur Solution
Deze peeling cocktail is een mooie mix van werkstoffen die de huid verstevigen en oplichten. Deze formule geeft een 15% blekende werking om de melanineblokkade in de dieper gelegen lagen van de huid aan te pakken. Goed toe te passen bij: oppervlakkige pigmentatie, zone/donkere vlekken en ongelijke huidteint. Bruine vlekken zullen de eerste dagen na de behandeling donkerder worden, daarna zal de huid zachter, lichter en uiteindelijk vlekvrij zijn. Herstel periode is 5 dagen.

Lightening Lift Level 2
50% Lactic / Kojiczuur Solution versterkt met 25% Kojic Enhancer
Deze level 2 behandeling is uitsluitend bedoeld voor klanten die al behandeld zijn met een serie van 6 Lightening liftbehandeling niveau 1 en is geschikt voor matige tot ernstige pigmentstoornissen. Herstel periode is 7 dagen.

Acné Lift Level 1
20% Salicylic / Glycoliczuur Solution
Deze Image peeling is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat teveel talg de poriën niet afsluit. Het glycolzuur is een keratolytische agent dat keratine in een cel afbreekt. Het zorgt voor een zachte exfoliatie van de dode huidcellen en voor een snelle huidvernieuwing. Dit dubbele effect maakt het een uitstekende, veilige en zachte image peeling, die zeer doeltreffend is tegen de acné bacterie. Herstel periode is 5 dagen.

Acné Advanced Lift Level 2
20% Salicylic / Glycoliczuur Solution versterkt met 25% Retinol Enhancer
Een geavanceerde salicylzuurbehandeling tegen hardnekkige acné.

Bij elke Image Peeling ontvangt u een Post Treatment Kit die na de behandeling thuis gebruikt dient te worden. Het is een specifiek ontwikkelde set van 5 producten welke na een meer invasieve behandelingen de genezing en het herstel te bespoedigen. Het vermindert in hoge mate het ontstekingsverloop van het genezingsproces en het kalmeert de geïrriteerde en gevoelige huid. Deze Kit is voldoende voor ca. een week thuisgebruik en is in de prijs van de behandeling inbegrepen. Epileren, verven en harsen zijn niet bij deze behandeling inbegrepen, maar kunnen op u verzoek toegevoegd worden. Herstel periode is 7 dagen.

TCA Peel

De TCA peeling is de sterkste peel die er is! Een intensievere peeling dan die met glycolzuur om oppervlakkige lijntjes te verzachten en verkleuringen van de huid te verminderen. Een TCA peeling van het gezicht geeft een sterk verfrissend effect.

Wanneer de huid onregelmatig van structuur (door bijvoorbeeld acnelittekens) is en oneffen oogt, kan een TCA peeling gedaan worden. Voor deze intensievere peeling wordt de stof trichloorazijnzuur gebruikt. Deze stof maakt de ‘watermantel’ van de eiwitten van de huid kapot. Daardoor slaan de eiwitten neer en gaat de cel dood.

Door de oppervlakkige huidlagen op die manier te laten afsterven, wordt de huid gedwongen een nieuwe huidlaag aan te maken. Deze vormt zich onder de ‘dode’ huidlagen. Als deze huidlagen afgestoten worden, is er daaronder een nieuwe huid met betere structuur en egalere pigmentatie gevormd. Een TCA peeling maakt de huid duidelijk egaler, maar helpt niet tegen huidverslapping. Herstel periode is 10 dagen.

Micro-derma-brasie

Door middel van een speciale vacuum techniek worden steriele microkristallen over de huid “gespoten”. Deze microkristallen raken de huid waarbij oude en dode huidcellen loskomen en met de microkristallen afgevoerd worden. U kunmt het pricipe vergelijken met zandstralen, maar dan op microscopisch klein niveau. Het grote voordeel van micro-dermabrasie is, dat het veel intensiever is dan een scrub en veel veiliger is dan een chemische of kruidenpeeling. Door het regeneratievermogen van de huid gaat deze zichzelf herstellen met nieuwe en jonge cellen. Het eerste resultaat is al zichtbaar na één behandeling. Het resultaat na een kuur is ongekend. Herstel periode is 5 dagen.

Micro-dermabrasie kent vele toepassingen. We zetten alle toepassingen voor u op een rijtje.

– Huidverjonging

– Anti-rimpelbehandeling

– Huidverfrissing (rokershuid en doffe huid

– Pigment- en ouderdomsvlekken

– Verzachten acne-, snij- en brandwondlittekens

– Verminderen acne

De behandeling

Afhankelijk van het soort behandeling start micro-dermabrasie in kuurverband met 1 x in de 3 weken een behandeling tot het gewenste resultaat is bereikt. Daarna is een behandeling om de 4 tot 6 weken voldoende om het behaalde resultaat te behouden. U voelt dat de kristallen over de huid gaan, maar in de regel wordt dit niet als pijnlijk ervaren.

Prijzen hiervoor vind u op de prijslijst.